Medlemsfordele

Vi er SKS’er og vi hjælper hinanden i vores sejlerliv, men vi tilbyder også hyggeligt samvær på havnen. 

Du kan række ud til alle følgende via SKS side på Facebook og hvis du ikke har brugt denne side før, så bliv registreret og godkendt hurtigst muligt. Du kan også henvende dig direkte til det relevante udvalg på mail.

Vi har et aktivitetsudvalg som tager initiativer i klubben i forhold til klub og tema aftener, klubture, frokoster og fester

Har du brug for at prøve at sejle eller at øve dig inden køb af egen båd, så har vi en skolebåd – en dejlig sejlbåd ved navn “Frk. Jensen”. Se skolebåd. Den håndteres af vores skolebådsudvalg, som forestår sejlundervisning, faciliterer vedligehold og udlån.

Trimudvalget hjælper dig med din rig – inklusive tips & trick til dit sejltrim.

Vi har et stort klubhus, som indeholder flere fordele. I underetagen findes Kabyssen hvor vi spiser og hvor du som medlem sammen med evt. partner, mod forevisning af gyldigt medlemskort,  kan opnå rabat på dagens ret,  uspecificeret smørrebrød samt øl og vand på flaske. Den øverste del af klubhuset indeholder vores dejlige nyistandsatte klublokale med mange faciliteter, hvor alle er velkomne. Ved siden af dette, er et større rum, vi bruger i fællesskab med Kabyssen. Se klubhus Hvis du vil vide mere om klublokaler eller ønsker at reservere det.

Vi har også et mindre hus med legetøj såsom dart, stigegolf og petanque. Det hedder i daglig tale juniorhuset og du kan finde yderligere information under Juniorhus

Disse besiddelser administreres af lokaleudvalget med vores ejendomsinspektører som tager hånd om akutte problemer vedr. vores lokaler, samt administrerer nøglebrikker der giver adgang til klublokale mm.

Men vores største aktiv er naturligvis vores medlemmer, som altid hjælper hinanden også med at få mast af og på, diagnosticere fejl på el og motor, eller holder øje med hinandens både under ferier, eller træner ved at sejle sammen eller… Som nævnt ræk ud via vores SKS side på Facebook.

Endelig har vi SKS shoppen med eget SKS merchandise, som vi naturligvis gerne viser frem, spring på  SKS shoppen her