Klubhus

Vores klubhus er placeret på Søhesten 51 og indeholder udover klubhus, vores restaurant Kabyssen som tilbyder smørrebrød og lune retter avec, til gode priser, i åbningstiden samt til klub og medlems arrangementer jf. aftale. Find menu og alle detaljer om Kabyssen.

Den nederste del af klubhuset indeholder Kabyssen og deres køkken, mens den øverste del indeholder vores klublokale, hvor de fleste indendørs klub arrangementer afholdes. Endvidere kan medlemmer låne det. Lokalet har eget køkken og plads til ca. 20 siddende gæster.

Til større arrangement gør vi også brug af fællesrummet ved siden klublokalet. Samme hvis klublokale ikke er nok til dit arrangement, så kan du leje fællesrummet fra vores restauratør (kr. 500 pr. dag). Dette åbner for ca. 50 siddende gæster.

Medlemmer kan købe nøglebrik og dermed opnå adgang til klublokalet, efter aftale med vores webmaster.

Check om lokale er ledige og reservation på bookingsiden

Som bruger af lokale bør du sætte dig ind i husregler.

Lokaleudvalget finder du her