SejlSammen.

I SKS sejler vi sammen om torsdagen. Det er ret enkelt og uden tilmelding, du skal blot møde op.
Vi mødes ved klubhuset kl. ca. 17 medbringende din egen redningsvest (der kan også lånes), og så ser vi hvem og hvor mange, som har lyst til at deltage. Vi taler lidt frem og tilbage om, hvem der vil lægge båd til turen. (Vi plejer at have for mange både at vælge mellem). Sidenhen fordeler vi os med 3 – 4 personer i hver båd, og sejler en tur på 1 ½ -2 timer.
Undervejs får vi en snak om sejlads, trimning, deler fifs, fortæller skrøner og vender verdenssituationen. Er vi tæt på de andre både, tager vi ofte fotos af de andre, som vi sidenhen deler med hinanden. (Det kan jo godt være svært at tage et godt billede af sin egen båd for fulde sejl, når man selv sejler den.)
Tilbage på havnen plejer vi at drikke en afmønstringsøl eller -vand. Er vi få, foregår det som regel i en af bådene; er vi mange, foregår det i klublokalet.
SejlSammen er en god mulighed for at lære nogle af de andre klubmedlemmer at kende; og at vise sin båd frem for andre, ligesom det er muligt at se, hvordan andre har indrettet sig.
Det kan selvfølgelig ske at sejladsen bliver aflyst pga. vejret. Aflysning af SejlSammen sker almindeligvis på Facebook.