VHF/SRC kurser efterår/vinter 2024/2025.

Sydkystens Sejlklub tilbyder nu VHF/SRC kursus. Efter et vel overstået pilotkursus, oprettes hermed de næste tre kurser hhv.

  • 9. oktober til 27. november 2024 (3 ledige pladser) og
  • 8. januar til 26. februar 2025.

Kurset er et alternativ til de forskellige online kurser, der findes og er baseret på tanken om, at det sociale samvær fremmer læringen og lysten til at deltage.

Kurset er derfor et tilstedeværelseskursus, der afholdes over ca. 2 timer, hver onsdag, i 8 uger, i SKS lokaler på 1. sal i klubhuset.

 

Det er gratis, for SKS medlemmer, at deltage men der må forudses ca. 275 kr. til to lærebøger hvis bøgerne bestilles ifm. kurset (normalpris 335 kr.) og dertil 295 kr. til eksamensudbyder.

De to bøger er Komplet guide til brug af VHF og Radiostationer i skibe Tillæg, hvor sidstnævnte må medbringes til eksamen.

Kurset er ret teoritungt men er tilrettelagt efter Søfartsstyrens regler, således at alle krav bliver gennemgået. Der påregnes maksimalt 10 deltagere pr. kursus (min. 6 deltagere)

Eksamen foregår online, hos en godkendt udbyder, det er derfor nødvendigt at du har en pc eller tablet, der kan tilgå internettet. Der er adgang til WiFi i SKS klubhuset.

Eksamen består af 47 multiple choice spørgsmål, der er inddelt i 4 kategorier, hvor man indenfor hver kategori skal have et antal rigtige svar.

Tilkendegiv din interesse for deltagelse og periode(r), ved at udfylde skemaet her

 

    VHF/SRC interessetilkendegivelse 2024/25


    Jeg/vi foretrækker følgende periode(r), sæt gerne flere "X":
    Felter med* skal udfyldes