Juniorer

Ishøj havns juniorcenter

aoptiIMG5531

Sydkystens Sejlklub har sammen med Ishøj havns 2 andre sejlklubber etableret et juniorcenter i havnen, hvor børn og unge kan lære at sejle i optimistjoller, zoom 8 joller m.m.

Undervisningen foregår fra optimistsejlernes klubhus på Hummeren, som ligger over for Ishøj sejlklub, og der sejles i inderhavnen og det store svajebassin. I begyndelsen af april måned indledes sæsonen med teoretisk undervisning og klargøring af jollerne til den forestående sejlersæson, som starter i begyndelsen af maj måned. Herefter undervises der hver tirsdag fra kl. 18.00 – 20.00.

Alle børn i alderen 7 – 16 år er velkomne til at prøve, om det at sejle i optimistjolle er en hobby for dem. De 2 første gange er gratis. Herefter koster det kr. 380 kr. om året for et juniormedlemskab af SKS, som giver adgang til undervisningen.

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til klubbens juniorinstruktør John Roylund på tlf. 22245488 eller j.roylund@gmail.com

Betingelserne for at kunne deltage i kurset er, at man skal kunne svømme 200 m og ikke lider af vandskræk. Herudover skal man bestå en kæntringsprøve, inden man kommer ud og sejle på vandet.

Til undervisningen skal medbringes:

Vandtæt tøj (regntøj)
Gummistøvler
Skiftetøj og håndklæde

Foruden optimistjollerne råder juniorafdelingen over 2 mini 12 M både til de lidt større børn.

Optimistjollerne kan med en forædre som ansvarlig lånes af eleverne i weekender og sommerferie efter gennemført kursus i forsommeren.